samenwerken met giavarrafitness

Samenwerken met Giavarrafitness

Ben jij een atleet, bedrijf, winkel of coach?

Vanaf nu kan je samenwerken met Giavarrafitness. Bij Giavarrafitness zijn wij opzoek naar mensen die onze producten graag online willen promoten. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor onze supplementen, kleding of accessoires. Wij zijn opzoek naar lange termijn samenwerkingen. Dit moet uiteindelijk een win-win situatie voor beide worden.

Hieronder enkele voorwaarden om in aanmerking te komen:

  • Als atleet moet je minimaal 1000+ volgers hebben. Dit is omdat het dan eventueel makkelijker voor jezelf kan zijn om dingen te promoten. Uiteraard kijken wij ook naar de kwaliteit van de volgers.
  • Je moet zelf achter de producten staan. Dit is het allerbelangrijkste omdat als jij de producten zelfs niks vindt heb je er zelf ook weinig aan.
  • Je moet de producten willen promoten. Je moet er achter staan en het leuk vinden om het aan anderen te laten zien. 
  • Actief zijn op social media. Je moet het leuk vinden om hier actief op te zijn. Hier kan je de producten onder de aandacht brengen. Je kan bijvoorbeeld een leuke post of Instagram story maken.
  • Een lange termijn samenwerking met ons willen aangaan. Wij werken met verschillende fases, die zodra de samenwerking goed verloopt steeds verder zal worden uitgebreid.
  • Samenwerken met Giavarrafitness moet je leuk en uitdagend lijken. Zo proberen wij jou ook op verschillende vlakken te helpen/te ondersteunen.

Enthousiast? Schrijf je hieronder in voor meer informatie!

Je mag Julius Giavarra ook een berichtje op Instagram sturen. Jouw gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen om je meer informatie te geven over een mogelijke samenwerking met Giavarrafitness.

Inschrijfformulier

 

Verificatie