Hoi, mijn naam is Remon van Schijndel en via deze pagina kan je mij iets beter leren kennen.

Wie ben je en wat doe je?

Het afgelopen anderhalf jaar heb ik mijzelf volledig gestort op voeding en fitness in de praktijk. Voorafgaand aan deze periode ben ik alleen maar bezig geweest met het lezen en luisteren over deze onderwerpen. Podcasts, universitaire onderzoeken en Youtube hebben mij de basisprincipes geleerd van voeding en krachttraining. Nu, anderhalf jaar verder, heb ik naar eigen zeggen een mooie transformatie weten neer te zetten.
Naast mijn Bedrijfskundige opleiding, feestjes en horeca baantje heb ik mijn voeding en training zo kunnen combineren dat ik weinig tot geen ‘Nee’ heb hoeven zeggen op sociale momenten. Alles valt te combineren, je hebt alleen een goede balans nodig.
Deze balans gun ik jou ook. Ik kan je helpen te kijken naar je dagelijkse activiteiten en hoe deze te combineren zijn met je doelstellingen op het gebied van kracht en voeding.
Dit kan ik voor jou betekenen ↓
Ik kan jou helpen met ↓
Jou helpen te transformeren naar het beste lichaam wat jij ooit hebt gehad.
Ik kan jou helpen met afvallen, aankomen, gespierder worden, sport specifiek en je vooral beter en fijner in je vel laten zitten.
Ik kan jou precies leren wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen.
Ik kan je helpen als je een allergie of intolerantie hebt voor bepaalde producten.
Je veel te leren over hoe je effectief kunt trainen.
Ik kan jou niet helpen met ↓
Het opstellen van een crashdieet of andere rare patronen.
Het aanraden van bepaalde supplementen zoals weight gainers of fatburn pillen.
Plaatselijk vet verbranden. Je lichaam bepaald genetisch waar je vet zult verliezen.
Hoe kan ik met jou aan de slag gaan?
Als je gelijk wilt beginnen, kan je hieronder op de knop drukken!
Vragen? Stel ze in de livechat.