Hoi, via deze pagina kan je mij iets beter leren kennen!

Wie ben je en wat doe je?

Yo, mijn naam is Maurice van der Linden.
Sinds mijn tienerjaren ben ik al bezig met fitness. Toen ik met fitness begon waren er enkel wat forums over fitness en bodybuilding. Er was veel onduidelijkheid, herken je dit ? De onduidelijkheden op internet en tips van ”fitness guru’s” hebben mij gemotiveerd om mijzelf verder gaan verdiepen in fitness en voeding. Door mijn opleiding sport, gezondheid en management (HAN) ben ik meer de wetenschappelijke richting uit gegaan. 
Ik heb jarenlange ervaring als fitnessinstructeur en personal trainer en heb meerdere opleidingen gedaan in fitness en voeding. Zo heb ik o.a. een minor in sport nutrition afgerond en heb ik de Bayesian PT course gedaan.  Zelf ben ik van 55 kilo naar 75 kilo spierwinst gegaan en ben ik nog steeds gemotiveerd om sterker en gespierder te worden. Dit doe ik graag op een verantwoordelijke en functionele manier. Tevens ben ik ook fysiotherapeut i.o. dus weet ik wat meer over blessure preventie en behandeling. 
Wil jij op een verantwoordelijke, wetenschappelijk gefundeerde manier aan jou doelen werken? Wil je meer: kracht, spier, functionaliteit en minder: vet, stress en beperkingen? Dan ben ik de coach voor jou!
Dit kan ik voor jou betekenen ↓
Ik kan jou helpen met ↓
Jou helpen te transformeren naar het beste lichaam wat jij ooit hebt gehad.
Ik kan jou helpen met afvallen, aankomen, gespierder worden, sport specifiek en je vooral beter en fijner in je vel laten zitten.
Ik kan jou precies leren wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen.
Ik kan je helpen als je een allergie of intolerantie hebt voor bepaalde producten.
Je veel te leren over hoe je effectief kunt trainen.
Ik kan jou niet helpen met ↓
Het opstellen van een crashdieet of andere rare patronen.
Het aanraden van bepaalde supplementen zoals weight gainers of fatburn pillen.
Plaatselijk vet verbranden. Je lichaam bepaald genetisch waar je vet zult verliezen.
Hoe kan ik met jou aan de slag gaan?
Als je gelijk wilt beginnen, kan je hieronder op de knop drukken!
Vragen? Stel ze in de livechat.