Hoi, via deze pagina kan je mij iets beter leren kennen!

Wie ben je en wat doe je?

Hoi, ik ben Lisa Boogaard.
Ik ben een 21 jarige Amsterdamse met een enorme passie voor eten. Ik ben bijna afgestudeerd als voedingsdeskundige en kan met trots zeggen dat ik enorm veel kennis over voeding heb.
Sinds een paar jaar is voeding in combinatie met trainen een steeds groter deel van mijn leven geworden en ik merk dat ik nu al mijn omgeving vaak kan helpen met vragen, tips of begeleiding. Ik wil nog meer mensen helpen!
Heb je het gevoel dat je niet jouw volle potentie uit jezelf haalt? Schaam je je nog teveel om vaker naar de sportschool te gaan of weet je simpelweg niet hoe je moet beginnen met een gezondere en fittere leefstijl? Ik kan je daar bij helpen! Geen zorgen, ik geloof in balans dus af en toe wat lekkers hoort daar zeker bij!
Ik heb op school onder andere training gehad in cognitieve gedragstherapie waardoor ik niet alleen kijk naar je gedrag maar ook waarom je iets doet of eet en hoe ik de stapjes naar dat gedrag toe kan aanpassen in plaats van te zeggen ‘vervang dit door dat’. Zo zorgen we samen voor een blijvende veranderde leefstijl. Let’s do this!

Dit kan ik voor jou betekenen ↓

Ik kan jou helpen met ↓

Jou helpen te transformeren naar het beste lichaam wat jij ooit hebt gehad.
Ik kan jou helpen met afvallen, aankomen, gespierder worden, sport specifiek en je vooral beter en fijner in je vel laten zitten.
Jou het beste persoonlijke contact geven dat er is. Word lid van #TEAMGIAVARRA.
Door mijn opleiding weet ik super veel over voeding. Hierdoor kan ik jou precies leren wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen.
Ik kan je helpen als je een allergie of intolerantie hebt voor bepaalde producten.

Ik kan jou niet helpen met ↓

Het opstellen van een crashdieet of andere rare patronen.
Het aanraden van bepaalde supplementen zoals weight gainers of fatburn pillen.
Plaatselijk vet verbranden. Je lichaam bepaald genetisch waar je vet zult verliezen.

Hoe kan ik met jou aan de slag gaan?

Als je gelijk wilt beginnen, kan je hieronder op de knop drukken!

Vragen? Stel ze in de livechat.