Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen
Print

ZMA

Wat is ZMA?

ZMA is een combinatie van magnesium, zink en vitamine B6. Ze spelen een grote rol bij het metabolisme van het lichaam, maar ook bij andere functies. Als je regelmatig sport kan het zijn dat je lagere levels van magnesium en zink hebt. Het is zowel goed te gebruiken voor mensen die sporten, maar ook mensen die niet sporten. Want het kan belangrijke processen in het menselijk lichaam verbeteren. Het helpt erg om te nemen voor het slapen, want het zal de kwaliteit van jouw slapen verbeteren. Goede slaap heeft voordelen voor elk persoon.

Voordelen van ZMA

  • Kan zorgen voor een verbeterde slaapkwaliteit
  • Minder last van spierpijn
  • Afname van gewrichtspijn
  • Beter spierherstel

Welke nemen wij zelf?

Onze GF Total Recovery nemen wij zelf. Dit product zorgt voor het verbeteren van vele processen in het menselijk lichaam. Als jij serieus sport, moet je ook goed herstellen. Herstellen betekent groeien, als jij niet maximaal hersteld dan kan je ook niet maximaal herstellen. Onze GF Total Recovery helpt bij het verbeteren van slaapkwaliteit, verminderen van spierkrampen en gewrichtspijn. Maar ook bij het verbeteren van jouw spierherstel.  

Op ons Youtube kanaal kan je nog veel meer oefeningen en uitvoeringen zien. Hier delen wij ook video’s die te maken hebben met training, voeding, stress en slaap.

In onze kennisbank kan je erg veel artikelen vinden over training, voeding, slaap en stress. Wij streven er naar om onze kennisbank zo vaak mogelijk te updaten. Ook delen wij op ons blog allerlei artikelen die te maken hebben met het krijgen of hebben van een fitte leefstijl.

Als jij bepaalde fitness termen of artikelen graag zou willen zien kan je ons altijd een berichtje op social media sturen.

Dit kan via Facebook of Instagram, ook kan je reageren onder één van de blogs.

Hieronder kan je een video bekijken over onze GF Total Recovery.

YouTube video

Inhoudsopgave