Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen
Print

Vitaminepoeder

Wat is Vitaminepoeder?

Vitaminepoeder is vaak een combinatie van vitamines en mineralen in poedervorm. Vaak zitten er ook andere stoffen in die kunnen zorgen voor verschillende voordelen.  Veel mensen hebben moeite of vinden pillen slikken niet fijn. Dit is dus een super oplossing om op een fijne manier al jouw vitamines binnen te krijgen.  Ook zitten er vaak andere stoffen in die kunnen zorgen voor natuurlijk boost overdag en meer focus en concentratie om het maximale uit jouw dag te halen.

Voordelen van vitaminepoeder

  • Je hoeft nooit meer pillen te slikken
  • Je hebt al je vitamines en mineralen in 1 keer binnen
  • Verbeterd jouw immuunsysteem
  • Zal zorgen voor betere prestaties 
  • Meer focus en concentratie
  • Beter herstel voor jouw lichaam
  • Minder snel ziek

Welke nemen wij zelf?

Onze GF Kickstart nemen wij zelf. Dit is de meest complete vitaminepoeder die er is. Ook heeft het super veel voordelen. Met onze Kickstart hoef je nooit meer pillen te slikken en start je jouw dag met een kickstart. Onze Kickstart kan er voor zorgen dat jij meer uit je dag haalt en meer resultaat behaald met jouw doelen.

Op ons Youtube kanaal kan je nog veel meer oefeningen en uitvoeringen zien. Hier delen wij ook video’s die te maken hebben met training, voeding, stress en slaap.

In onze kennisbank kan je erg veel artikelen vinden over training, voeding, slaap en stress. Wij streven er naar om onze kennisbank zo vaak mogelijk te updaten. Ook delen wij op ons blog allerlei artikelen die te maken hebben met het krijgen of hebben van een fitte leefstijl.

Als jij bepaalde fitness termen of artikelen graag zou willen zien kan je ons altijd een berichtje op social media sturen.

Dit kan via Facebook of Instagram, ook kan je reageren onder één van de blogs.

Hieronder kan je een video bekijken over onze GF Kickstart.

YouTube video

Inhoudsopgave