Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen
Print

Pre-Workout

Wat is Pre-Workout?

Pre-workout is een supplement dat kan zorgen voor een extra boost tijdens je workout. Je neemt dit in voor je training zodat je net dat extra stapje extra kunt. Op de markt zijn er erg veel te vinden, waardoor het soms lastig kan zijn om de juiste te vinden. Dit is natuurlijk ook per persoon verschillend. 

Voordelen van Pre-Workout

  • Kan zorgen voor een extra energy boost tijdens je training
  • Eventueel meer concentratie en focus tijdens je training
  • Jouw uithoudingsvermogen kan iets toenemen
  • Het is vaak makkelijk in te nemen

Voorbeelden

  • Met cafeïne
  • Zonder cafeïne
  • Alleen ‘pomp’ stoffen

Welke nemen wij zelf?

Onze GF Ultimate Pre-Workout is een voorbeeld van een Pre-Workout. Wij hebben zelf een variant zonder cafeïne omdat wij het belangrijk vinden dat jij jouw cafeïne gehalte altijd moet kunnen reguleren. Onze zorgt voor meer focus en concentratie tijdens jouw training. Ook zal je kunnen ervaren dat je meer uithoudingsvermogen hebt tijdens jouw training. Door dat er geen cafeïne inzit kan je deze op elk moment nemen. Ook zal je van deze geen crash ervaren en kan je de tijd erna gewoon normaal functioneren.

Op ons Youtube kanaal kan je nog veel meer oefeningen en uitvoeringen zien. Hier delen wij ook video’s die te maken hebben met training, voeding, stress en slaap.

In onze kennisbank kan je erg veel artikelen vinden over training, voeding, slaap en stress. Wij streven er naar om onze kennisbank zo vaak mogelijk te updaten. Ook delen wij op ons blog allerlei artikelen die te maken hebben met het krijgen of hebben van een fitte leefstijl.

Als jij bepaalde fitness termen of artikelen graag zou willen zien kan je ons altijd een berichtje op social media sturen.

Dit kan via Facebook of Instagram, ook kan je reageren onder één van de blogs.

Hieronder kan je een video bekijken van onze GF Ultimate Pre-Workout.

YouTube video
Inhoudsopgave