Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen
Print

Energy Boosters

Wat zijn Energy Boosters?

Energy Boosters zijn een supplement die zoals het al zegt kunnen zorgen voor een energy boost. Vaak bevatten deze supplementen als energie bron cafeïne. Energy Boosters kan je goed combineren met een Pre-Workout zonder cafeïne. Zo kan je zelf jouw cafeïne gehalte reguleren en hoef jij niet altijd cafeïne binnen te krijgen

Voordelen van Energy Boosters

  • Kan zorgen voor een extra energy boost tijdens je training
  • Kan de honger stillen (bevorderend om minder calorieën binnen te krijgen dus kan helpen met afvallen)
  • Ze zijn makkelijk in te nemen
  • Handig alternatief voor als je geen koffie lust

Voorbeelden

Welke nemen wij zelf?

Onze GF Ultimate Energy Booster is een voorbeeld van een Energy booster. Het voordeel aan deze is dat het erg makkelijk is in te nemen en perfect te combineren is met een Pre-WorkoutDe energy booster kan onder andere helpen om jouw honger te stillen waardoor het stimulerend kan werken voor het afvallen. Ook is het een goed alternatief als je geen koffie lust. Het zijn handige capsules die je makkelijk en snel kunt innemen. Door de booster kan je dus jouw cafeïne gehalte reguleren en bepalen wanneer jij het wel en niet nodig vindt om te nemen.

Op ons Youtube kanaal kan je nog veel meer oefeningen en uitvoeringen zien. Hier delen wij ook video’s die te maken hebben met training, voeding, stress en slaap.

In onze kennisbank kan je erg veel artikelen vinden over training, voeding, slaap en stress. Wij streven er naar om onze kennisbank zo vaak mogelijk te updaten. Ook delen wij op ons blog allerlei artikelen die te maken hebben met het krijgen of hebben van een fitte leefstijl.

Als jij bepaalde fitness termen of artikelen graag zou willen zien kan je ons altijd een berichtje op social media sturen.

Dit kan via Facebook of Instagram, ook kan je reageren onder één van de blogs.

Hieronder kan je een video bekijken van onze GF Ultimate Energy Booster.

YouTube video
Inhoudsopgave