Hier kan je de calorie calculator van Giavarrafitness vinden.
Op deze pagina kan je jouw caloriebehoefte berekenen. Let op dit is een schatting. Je moet dit testen in de praktijk om te kijken of dit ook echt zo is. Dit is geheel GRATIS. Mocht je vragen hebben over de calorie calculator van Giavarrafitness, kan je ons altijd een berichtje sturen.
CALORIEBEHOEFTE BEREKENEN
Stap 1: Basis informatie
jaren
Stap 2: Activiteitslevel
Stap 3: Wat is jouw doel?
Jouw resultaat:
Basal Metabolic Rate (BMR):
0
Body Mass Index (BMI):
0
Caloriedoel per dag:
0
Macronutriënten verdeling:
Vetten: 0 g
Eiwitten: 0 g
Koolhydraten: 0 g

Waarvoor is jouw caloriebehoefte belangrijk?

Voor zowel het afvallen als aankomen is het weten van jouw caloriebehoefte noodzakelijk. Dit is het allerbelangrijkste om te weten hoeveel jij moet binnen krijgen. Als je wilt afvallen moet je in een calorietekort zitten en als je wilt aankomen, moet je in een calorie-overschot zitten.

Waarom raden wij ‘snel afvallen’ af?

Snel afvallen zal ervoor zorgen dat jij niet alleen vet zult verliezen, maar ook een gedeelte van jouw spiermassa. Verder is het erg lastig vol te houden, waardoor het niet echt een leefstijl wordt. Dit is zonde want daardoor krijg je vaak het wel bekende ‘jojo-effect’.

Waarom raden wij ‘snel aankomen’ af?

Snel aankomen zal ervoor zorgen dat je naast spiermassa ook veel vet aankomt. Dit is zonde van jouw progressie en algemene gezondheid. Als je snel veel vet aankomt kan het ook lastiger zijn om het aankomen vol te houden en zal je sneller weer moeten gaan afvallen. 

Wat moet ik doen zodra ik mijn caloriebehoefte weet?

Nu jij jouw behoefte weet kan je aan de slag om jouw doelen te behalen. Zoals wij hier boven al zeiden is dit altijd een schatting. Als je echt zeker wilt weten hoeveel jij moet innemen, kunnen wij jou helpen. Je kan een gratis kennismakingsgesprek inplannen om samen jouw doelen te bespreken.

Ben jij op zoek naar een plek waar jij jouw vragen kunt stellen?

Wij hebben een Discord server gemaakt waar jij kunt connecten met anderen en al je vragen kunt stellen over voeding en training. Gratis joinen: GF Discord server.